Referințe

Fiecare client contează și datorită gamei largi de produse și servicii pe care le oferim, reușim să mulțumim și cele mai exigente așteptări.

Iți prezentăm mai jos lucrări proiectate și executate de noi, către instituții, companii și persoane fizice.

Instalație de încălzire rezindențială

Instalație de încălzire rezindențială echipată complet Ariston, cu:

  • centrală termică murală, în condensare, Ariston HP 45kW
  • boiler indirect cu două serpentine cu montaj pe pardoseală de 300litri;
  • modul hidraulic pentru trei zone, două cu temperatură ridicată și una pentru încălzirea în pardoseală.

Toată instalația de încălzire este comandată de o interfață de sistem Ariston Sensys, doi senzori de cameră modulanți și o sondă de temperatură exterioară.

Aplicatie rezidentiala a unui recuperator de caldura Sabiana ENY

Clientul nostru dorind un aer proaspăt permanent în casă am ales această soluție prin a evacua aerul viciat din trei băi și o bucătărie, recuperând căldura din el și amestecândul cu aer proaspăt din exterior, căldura nu este pierdută.

Instalații de ventilare/climatizare

La Cafe Bar Bistro din localitatea Mediaș s-a instalat un ventilator centrifugal de exhaustare cu tubulatură din inox aparentă, instalație de climatizare Citizen Clima și intalație de încălzire cu radiatoare.

Bloc de locuințe în Cluj-Napoca

La acest bloc de locuințe au fost executate în fiecare apartament instalații termice, atât cu radiatoare cât și cu instalație de încălzire prin pardoseală instalații sanitare și instalații de canalizare interioare și exterioare.

Modernizare hală de producție

Modernizarea acestei hale de producți, a presupus următoarele:

  • sistem de răcire pentru prese (conducte de transport a lichidului de răcire pentru prese);
  • montaj chilere, legare prin conducte a chilerelor la instalația de transport a lichidului de răcire pentru utilajele de producție;
  • sistem de distribuție a aerului comprimat, cu montaj de compresoare;
  • insalații de stingere al incendiului; hidranți exteriori și interiori;
  • montare echipamente (prese hidraulice); sistem de colectare și alimentare cu apă inclusiv prin intermediul a 3 puțuri exterioare conectate la un bazin de colectare;
  • instalație de tratare a apei;

Centru recreațional – SPA

La centrul reacreațional SPA din localitatea Beliș, am executat toate atât instalațiie termice împreună cu sala centralei dotată cu două cazane Ferroli pe combusibil solid doua puffere de 1000litri/buc si un boiler de apă caldă menajeră de 300litri, cât și instalatii sanitare și instalatii de canalizare interioare și exterioare.

Grand Hotel Balvanyos – Instalatii de ventilare

La noul centru SPA al Hotelului Balvanyos am executat partea de instalații de climatizare, ventilare și tratare a aerului.

Stații de reglare măsurare (SRM)

Pentru stațiile de reglare măsurare a gazelor naturale s-a instalat integral sistemul SCADA.

Instalații de ventilare – Club ReFresh

La clubul ReFresh din loalitatea Dumbrăveni s-a instalat un recuperator de căldură SABIANA ENY 6-3R cu baterie de preîncălzire și repetitor SABIANA SEL-S, cu autorul căruia reușim să absorbim fumul din încăpere, dar în același timp să recuperăm căldura din aerul viciat. Căldură care va fi amestecată cu aer proaspăt și reintrodusă din nou în interior.

 

BENEFICIARI AI SERVICILOR NOASTRE DIN CURSUL ANILOR: