Salut și bine ai venit la noi pe site!

Debut
2004
Proiecte
15098
Cești de cafea
4745
Premii
25

Cine suntem noi?

SC UniGroupComp SRL este o companie privată, cu capital integral românesc, fondată în anul 2004, specializată în

 • Instalații de încălzire industrială și casnică
 • Proiectare și execuție sisteme de utilizare gaze naturale
 • Service centrale termice, convectoare și boilere
 • Climatizare, ventilare industrială și casnică
 • Instalații de prevenire și stingere a incendiilor
 • Proiectare și execuție instalții sanitare

Scurt istoric

Societatea și-a început activitatea în anul 2004 cu comercializarea de centrale termice și service, dar de-a lungul timpului, profilul de activitate al firmei s-a îmbogățit substanțial. Astfel, aria inițială de operare s-a lărgit, cuprinzând și instalații de gaz, instalații sanitare și canalizare.

Prin calitatea execuției și seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale, s-a adus o contribuție importantă care recomandă societatea pentru noi colaborări.

Anul 2007 a reprezentat un nou salt în evoluția firmei UniGroupComp prin semnarea contractului de reprezentare cu o firmă de referință pe plan global: ARISTON.

În 2008, UniGroupComp și-a extins activitatea în întregul domeniu al instalațiilor. Astfel, s-au putut realiza lucrări integrale, de la stadiul de proiect până la ultimele finisări.

Din anul 2009, compania a început procesul de implementare al unui sistem de management al calității, mediului și sănătății și securității în muncă, conform standardelor ISO 9001,  ISO 14001, OHSAS 18001, primind certificatele de înregistrare în urma auditurilor de certificare din primăvara aceluiași an.

 

 

 

În prezent, firma UniGroupComp pune la dispoziția clientului întreaga gamă de servicii existentă pe piață, din aria instalațiilor.

S.C. UniGroupComp S.R.L. este o firmă dinamică, dornică să-și consolideze poziția pe segmentul de piață pe care acționează prin execuții de lucrări al căror element de referință să fie CALITATEA.

Faptul că în prezent firma are în execuție lucrări cu beneficiari reprezentativi pe plan național demonstrează că direcția către care se îndreaptă dezvoltarea firmei este cea bună.

Întreaga activitate a firmei UniGroupComp a susținut prin rezultate promisiunea calității și profesionalismului. Societatea a fost mereu în relații bune de colaborare atât cu beneficiarii serviciilor, prin îndeplinirea serviciilor asumate, cât și cu furnizorii de materiale și utilaje, datorită respectarii contractelor asumate.

Valori, misiune, viziune

Valori

Valorile care se reflectă în întreaga activitate:

 • onestitate
 • promptitudine
 • calitate
 • focalizare pe client

Misiunea

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate.

Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilităților de a oferi servicii de cea mai bună calitate.

 

 

 

Viziunea

UniGroupComp își propune să devină un nume important în domeniul instalațiilor, oferindu-le clienților soluții complete și stabilind cu aceștia parteneriate de lungă durată.

Obiective strategice

Pentru a realiza viziunea și misiunea sa, UniGroupComp urmărește:

 • găsirea soluției optime pentru fiecare client UniGroupComp
 • instruirea profesională continuă a specialiștilor săi
 • promovarea tehnologiei de ultimă oră
 • asigurarea disponibilității produselor și serviciilor UniGroupComp în pas cu exigențele clienților

Experiența de peste 17 ani în domeniu, ne recomandă ca un partener serios în care puteți avea deplină încredere.